2015-10-01

Medicinos centras „Helona“ aktyviai plečia sporto medicinos paslaugų prieinamumą Lietuvoje - Utena pirmieji.

Medicinos centras „Helona“ džiaugiasi gilindamas bendradarbiavimą su Lietuvos sporto medicinos centru.  Ilgi atsakingo ir nuoseklaus darbo metai buvo įvertinti – Utenoje duris atvėrė modernus Sporto medicinos kabinetas.

 Nuo šiol  medicinos centras „Helona“ ir Lietuvos sporto medicinos centras  kartu rūpinsis ne tik Utenos rajono, bet ir viso Utenos regiono  sportininkais, bei sportuojančiais gyventojams. Visi sportuojantys vaikai sveikatą kabinete galės tikrintis nemokamai. „Medicinos centras „Helona“ ir Lietuvos sporto medicinos centras taip prisideda prie Utenos, bei visos Lietuvos sporto medicinos plėtros ir padeda siekti kuo geriausių sąlygų sportuojantiems“ – teigė Lietuvos sporto medicinos centro vyr. gydytojas Edmundas Švedas. Kabinetas aprūpintas šiuolaikine įranga: ergometru, elektrokardiografu, specialiomis svarstyklėmis, aparatu, skirtu regos sutrikimams nustatyti, bei kita medicinine įranga. Kabinete dirbs medicines centro „Helona” specialistai ir sporto medicinos gydytoja Galina Kargina.

 Medicinos centras „Helona“ dėkoja Utenos rajono savivaldybei, Lietuvos sporto medicinos centrui ir vyrų krepšinio klubui Utenos „Juventus“ bei kitiems aktyviai prisidėjusiems prie Sporto medicinos plėtros Utenos regione.